Radost, jak dravá řeka
Anotace: ncd 2 - přání -------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=MCsYDZ2M04M
Radost,
jak dravá řeka,
ať vyčistí Ti kanál,
a jemnost odpuštění
ať rozpustí Ti
všechny překážky.
Vděčnost ať řeku
naplní Ti
duhovými pstruhy,
s pokorou pohlaď,
co na dne zůstalo Ti,
Tvé vzpomínky-oblázky.
Nech soucit,
jako malinkého ptáčka,
na břehu z řeky pít,
s pochopením ať nosí
tu vodu těm, co žízní,
vždyť korytem opět
volně proudí láska,
stačí se na Zdroj napojit.
A srdnatost ať křičí,
jak ráda/rád jsi,
že můžeš krásu žít.
Přečteno 473x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lea Aura, Tekla, JardaCH, Lucie Teru, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Tacca, carodejka, Heda, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)