Suprová básenka, žádná slůvka napotřebuje... skvěle podané, myšlenkové, hlavně zamilované, hloubkové... hm, usmívám se, tyhle řádečky se čtou sami... teď na svého miláčka myslím, těším se, až ho zasekc uvidím. :o) ST!!!
08.06.2009 15:04:00 | NikitaNikaT.
Moc hezká, zvlášť ten konec..ano, kde srdce stejně hrají, tam je skutečný ráj!
07.06.2009 22:33:00 | Chancer
"Pokud srdce stejně hrají,
nikdy tam nebude hřmít"
malý veľký návod na šťastie :)
07.06.2009 19:58:00 | sophia92