Miluji tě má lásko
Anotace: obstarožní vzpomínka
Kam jsi šla má milá,
v pozlátku na splátku,
aby ses líbila.
Chtěla jsi pohádku?
Kde jsi se toulala,
na koho čekala,
když jsi se vrátila,
byla jsi bolavá.
Pojď,
já Tě polaskám,
nohy Ti natřu
olejem zázračným,
aby Tě nosily,
nikdy nezradily,
jenom k Tvým
láskám.
Vlasy ti učešu,
slzy ti osuším,
počkám
až prohlédneš.
Šeptnu ti do uší
miluji tě,má lásko.
Přečteno 674x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, Házté, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, labuť, Tacca, Psavec, Květka Š., Zpátky, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)