Než počnou dlaně ...
Anotace: Zdá se mi, že na každej pád, Tvůj hlas je pro mě opiát ...
Stále ve mě zní,
v každičké chvíli
sladký,
zvonivý,
hlas Tvůj tak milý ...
Po kapkách do duše
něžně jsi napršel.
Nevěříš?
Poslouchej
slova svá,
medová.
Láska nám vláhou tou
s půlnocí vykvétá.
V dešti slov líbezných
stát tu chci promoklá
a jenom pozvolna
v teple Tvém osychat,
až ústa pojednou
na chvíli umlknou,
dlaněmi
dovol mi
do noci
promlouvat ...
Přečteno 455x
Tipy 37
Poslední tipující: střelkyně1, 5thelement, Marupiara, a_tao, poustevník Jirka, NikitaNikaT., labuť, Zpátky, Květka Š., el viento, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)