ve skále zase
Anotace: ... v brnění ...
.
ve skalním masívu
na tepnách času
schází se po věky
ochránci vesmírů
vyzkoušet své luky
své kuše
pro krásky
Venuše
Gea nás zrodila
netuše
nelásku
tvé duše
Amory na kluky
na brusu na míru
miluji navěky
zkrátilas do pasu
v brnění posledním
z bílého alabastru
bojuješ
rozeklaná
svým jazykem
dáma samá a zase
pouhé deja-vu vzdáváš se
svým pocitům
žhavé touze
osude
až překročím tě
nebudeme
pouze
rozplyneme své sny
ve strouze
Klikatici
doširoka
v nici
.
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Lota, Churry, Házté, isisleo, Psavec, labuť, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)