Procházím nekonečnou galerií
a saju duše z obrazů
opilí barevnou melodií
a oči plné dotazů
ticho bez dotyku
výkřik bez povyku
oči prosí-neodcházej
mít to krásno v sobě
a přesto nevlastnit
je zbraň v každé době
a svůj sen si snít
Ó JAK LESKOTŘPYTNĚ JSEM SE ZASNILA...
02.05.2018 15:30:48 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA