Nevím...
Anotace: nechte se překvapit;)
Koukam z okna - nevnímám,
prší a já se rukama přikrývám.
Tečou - slzy po tváři mojí,
bolí - srdce bez půlky tvojí.
Stírám si slzy, nemá smysl trápit se dál,
asi je to jedno, co jsi mi dal, zase sis vzal.
Koukám z okna - nevnímám,
já svýma rukama polštář teď objímám.
Slzy z tváře mojí nechtěj zmizet,
chtěla bych zase plody lásky naší sklízet.
Chci tě ještě vůbec zpátky?
Chci riskovat že tě ztratím zas?
Ne, chci bouchnout za tebou vrátky
a nevracet už čas...
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Lucije, kleopatra.sedma, Hloupá Květinka, Matty09, Le ver luisant, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)