Anotace: ...tak nevím. Je to víc o lásce nebo o sexu? Je to víc ze života, anebo spíš personifikace?
Sbírka: Breviář bláznů.
Usmívám se a žasnu na Tvým uvažováním, nad tím krásným kouzlem, co v sobě máš, co v slůvkách urkýváš. ST!!!
14.06.2009 12:31:00 | NikitaNikaT.
Chtěla bych si jednou zkusit být úplněk.... co ty na to? Zkusíme pak šmírovat všude! :)
11.06.2009 08:21:00 | 5thelement
Ani láska ani sex, teda vlastně jo, ale hlavně velká slovíčková hravost :o)
10.06.2009 10:26:00 | labuť
:-)))..někdo nastavuje tváře dešti..
..a někdo..holt nastaví "tvářičky" měsíci..
09.06.2009 21:09:00 | isisleo
láska i sex k sobě přece patří, a ty jsi to skloubil hezky dohromady :-)
09.06.2009 21:00:00 | nejsembásník