Na kterou z těch půlek sáhnout celku
ten příběh vrací se mi ozvěnou
báje, jak kníže oblíbil si selku..
Tak být knížetem nebo pradlenou?
:o)
Jiří senior
10.06.2009 08:21:00 | j.c.
.
jste červené sedmy,
které si navzájem
taháte ze dlaní
a štěstí jako na potvoru
Vám oběma vychází
a ze srdce přeje
.
09.06.2009 22:36:00 | a_tao
Moc příjemný zážitek zůstává po přečtení básně.
Vtáhla mně do děje ,jen pokyvuji hlavou.
09.06.2009 21:27:00 | s.e.n