Kráska
Měla jsem ho za vysvobozující - dlouhý temný tunel,
měla jsem ho za spasující - fénixův věčný popel.
Měla jsem ji za krásku - co oslnila mě svou tváří,
to ona mi udělala na srdci vrásku - která jasně září.
Vedla mě dlouhou cestou,
byla noci nevěstou - krásná, tajemná...
Ovládla mé srdce, kráska bez jména.
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)