Ještě jsem příliš slabý
Jsi horizontální poloha
s lákadly pro
příliš mnoho pocestných
jsi inspirace pro pohádku
s prázdným dějem
a špatným koncem
stínáš dráčkům
jejich vyhaslá srdce ...
Zvedám se z popela
nic bájného na tom není
hledám odkaz na pocit
co mě nerozpáře
skrývám se ve stínu stromu
co vždy vyroste nad bolestí
dotykově vyhladovělý
objímám jeho kmen
o kůru si dřu kůži
jiná bolest
splašené koně
co táhnou myšlenky
jsem mizerný vozka
práskání biče
do mých slabin
chci se šíleně rozjet
kolena však zůstávají
ve svých jamkách
ještě jsem příliš slabý
Přečteno 357x
Tipy 26
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Marupiara, Marfuša, NikitaNikaT., bejbyyyy, Psavec, labuť, Zasr. romantik, hanele m., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)