VE JMÉNU LÁSKY
Ve jmenu lásky
slova dál jen žijí
proč? všechny krásky
někam odcházejí
Ve jmenu lásky
možná jen trochu lžeme
a vnitřní sazky
možná vyhrajeme
Ve jmenu lásky
skryjeme lži
hloupé otázky
čas nám stráží
Ve jmenu lásky
zdravíme krásky
vnitřní sázky
změní se v otázky?
bez odpovědi
Přečteno 398x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sluníčko sedmitečné, Juraj Hrom, toužím.jít.dál, Bíša, Zpátky, Házté, jedam, Marfuša, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)