Smutné ráno
Natahuju ruce své,
otevírám oči,
marně sahám kolem sebe,
marně za tebou se točím.
Hmatam rukou vedle sebe,
nikde nemůžu najít tebe,
kam jsi odešel a proč?
Začínám mít v hlavě kolotoč.
Natahuju ruce své,
otevírám oči,
kam odešlo srdce tvé
a proč se svět dál točí?:(
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Kačennka, kleopatra.sedma, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)