Tak jsi svou báseň krásou představ vyzdobil,
že naní pochyb o tvé lásce.
Hezké počtení.
12.06.2009 15:33:00 | s.e.n
Totoc je strašně moc hezký, to, cos napsal, je prostě úžasné a překrásné. Krásně jem si vyčetla, hezké vyznání. ST!
10.06.2009 15:35:00 | NikitaNikaT.
Ještě že se tohle smí dávkovat jen po kapkách...náruživý koncentrát,namouvěru(natvoutaky?)
Liter ví co dělá...když si pomyslím,že tohle je jen malilinká sdílená milióntinka Tvé fantasie....
tak se teda těším....:-)
10.06.2009 15:15:00 | zvířenka
Básnička má tak krásnou poetickou náladu, že už se mi nic dál dnes nechce číst.
10.06.2009 14:18:00 | Jana M.
Do tvého příběhu jsem se naprosto vpila, při čtení jsem vše viděla a málem ochutnala s tebou. Musí být krásná!
Básnička je nádherná, ta přirovnání atd....:)
10.06.2009 13:42:00 | 5thelement