Otázky
Anotace: Večné otázky co svět světem stojí
Chtěla bych napsat
slůvek lásky pár,
však z duše mám najednou
jen roztrhaný cár.
Útržky krásna ve větru
pochybení náhle vlají,
kdo poradí mi
jak dohromady se opět dají.
Je láska opravdu
tak silný cit
Aby mohla nad
pochybnostmi zvítězit.
Nebo ptát se mám raději,
jako bitvu rozum a cit svádějí.
Kdo z těch dvou pravdu má
a jak rozpoznat se to dá.
Komentáře (2)
Komentujících (2)