dohráno
Dohráno
Tolik talentu.
Dlouho jsi hrál, zahrával, vyhrával.
Řadu rolí. Krásné, horší, proklaté.
I ty, které dodnes bolí.
Vděčným divákem bohat.
Nemáš už s kým bys hrál?
Nebreč. Ještě pořád můžeš aplaudovat.
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)