Tak tahle mi, mrška, nějak unikla... Bylo by škoda nepotěšit se jí. Krásně jsi vyjádřila své pocity! ST :-))
27.06.2009 08:36:00 | poustevník Jirka
Opravdu skvostně vyjádřeno... Jituš, budiž Ti splněno vše, co si jen přeješ... kéž láska a Slunce Tě vždy posiluje, hřeje a svítí na cestu životem, když už nebudeš moci dál...
11.06.2009 07:28:00 | NikitaNikaT.