Nejhezčí ze všech omylů.
Lásko, jsi ze všech nejkrásnější,
nejhezčí ze všech omylů,
nebýváš vždycky nejvěrnější,
odlétáš s křídly motýlů.
Přelétáš s květu na květinu,
sosáček míváš od pylu,
nešetříš pověst nevěstinu,
před svatbou tlačíš na pilu.
Byla kdys bílou holubicí,
krahulce ještě neznala,
měl zcela jistě pod čepicí,
když s ním tak záhy počala.
Ty víš, proč v žilách krev se pění,
hoříš jak střecha došková,
po jednom ranním kuropění
ví to Barunka Prošková.
Měsíc to přes den nevyzvoní,
slunce svítit nepřestalo,
vždyť za chvilku už bude paní,
tak se vlastně nic nestalo.
Přečteno 487x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, Zelená okurka, NikitaNikaT., Tracy Beakerová, Bíša, 5thelement, Tacca, Psavec, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)