Je mi hodně přes dvacet
a pořád jsem na kolenou
z lidí chce se mi zvracet
a duši nosím zahalenou
proč bych pořád měla
snášet vaše ale
už bych vážně chtěla
dát všem jasné vale
já dokážu milovat
a pak odpouštět
ale už nechci
nejde to
sem prázdná
jak vypuštěnej rybník