Bludný Holanďan
Anotace: stačí pár polibků a svět je i v noci světlý...
Sbírka:
Princezna
Půlnocí tiše jak Holanďan bludný,
na cestu svítí jen měsíc svůdný.
To, co se dělo, bylo jak sen,
teďka si přeji, ať zdá se mi každý den.
Dnešní noc s tebou mě provázet bude,
ať budu kdekoliv, ať budu všude.
*******, krásko, já blázním z tebe,
teďka mi připadá i světlejší nebe.
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, destovecka, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)