Na dobrou noc
Anotace: SMS před spaním na dobrou noc? To přece nikdy není tak moc...
Sbírka:
Princezna
Luně se dívám do záře,
vidím v ní úsměv tvé váře,
z hvězdiček slyším, zase tvá slova,
toužím tě vidět zase, znova.
Když hlavu svou na polštář ukládám,
jenom tak lehce z tebe to nedávám.
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: 11prdelka, nejsembásník
Komentáře (0)