Jedinečná
Je jedinečná,
-dotyk jej duše-
nik nepozná jej chuť,
sladká vôňa ruže...
Je dokonala,
nech si každý čo chce vraví,
v mojich očiach stále tak žiary...
Je nádherná
a ešte krajšia,
aj keď možno neverí
-je to tak-
o opaku ma nepresvedčí...
...nik.
Přečteno 555x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., ziriant, Psavec, Nút, WAYWARD, Květka Š., labuť, batůžek na motorku
Komentáře (5)
Komentujících (5)