přání v srdci
přání na rtech mám
zní mi neustále v srdci
zase vrátíme se tam
kde můžeme si vše říci
jsi můj maják,moje touha
jsi cesta nekonečně dlouhá
a já chci směle vykročit
jít dál,náš přiběh dokončit...
Vím že máš mě rád!
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: 11prdelka
Komentáře (1)
Komentujících (1)