Slzy osamělé beznaděje
Neznámý lotře, jak jsi jen mohl dopustit,
aby žal v našich srdcích nebyl schopen zmizet...
Jsi-li Bůh, jsi-li Ďábel, jsi-li Osud...
Jsi-li všechno na zemi, nenech utápět
bezbranné duše v slzách a nenechávej
je žít v samotě...
Ach, neznámý lotře...tolik tíhy na tvých bedrech,
a přec jsou lehká a nicotná
jako
slzy osamělé beznaděje...
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)