Já budu ten zlej: Proč tolik řečí k větě, krerá říká to, co je očividné a dávno známé - a že na to mnozí zapomněli? Právě ti to číst nebudou - natož aby o tom přemýšleli. Škoda.
17.11.2005 22:32:00 | Hary_nš
Hezká věta, ale myslím, že nepatří do básní, ale do "citáty, myšlenky"
31.10.2005 20:20:00 | NikitaNikaT.