Hlupákova láska
Anotace: Ztratil lásku daleko v moři a chce s ní být, bez ní je jen hlupák bez lásky
,,Mé srdce, akorát do tvé dlaně padne
můj rozum ve dne v noci po tobě prahne.
Má ruka se k tvé slepě sápe
a má láska potichu na tvé dveře klepe.“
Buch buch, buch buch
Co má dělat hlupák, co zamiloval se?
Co s tím citem, když je jako slepý v lese?
Co s láskou, když nuzákovi nepatří?
Tiše a bez lidí minuty zbytečně maří.
Buch buch, buch buch
Na lásku už přece dávno nevěří.
Nalhává si štěstí, které mu už však nepatří.
Dívka ho okradla o věc nejcennější, o srdce.
A pak bez rozloučení odešla do zátiší.
Buch buch, buch buch
Už přestává hlasitě bít.
Už tady bez tebe nechci ani minutu být.
Neloučím se jako ty a potichu padám ke dnu.
Kulku v hrudi, tělo v moři, snad k tobě padnu.
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
Komentáře (1)
Komentujících (1)