už nevěděl jsem jak za tebou
Anotace: malá sms na noc ... Evě
slyšíš tu srdeční arytmii?
cejtíš to chvění po víčkách?
to jsem já.
podívej se do dlaně,
kdo se ve tvejch čarách prochází ?
cejtíš mý prsty ve vlasech?
to jsem já.
už nevěděl jsem jak za tebou…
Komentáře (6)
Komentujících (5)