Sama v dešti
Anotace: průhledná na dotek....
Prší a já nespěchám...
Navlékám obruče
touha mé tělo svléká.
Již průhledná
nahá v dešti
sprchou citů zmáčená
skrze mne chtíč lásky pryští
Tvá náruč mi tolik vzdálená.
V potůčcích stesk
slévá se v studánku
tak čistou
tak průzračnou v níž léčivý pramen je
Tvůj obraz lepím z kamínků
já napít dám Ti
vkreslím si Tě do sebe.
Již průhledná
nahá v dešti
sprchou citů zmáčená
skrze mne chtíč lásky pryští
Má touha volá...
Nebuď má láska vzdálená!
Prší a já nespěchám...
Přečteno 386x
Tipy 36
Poslední tipující: poustevník Jirka, fab four, batůžek na motorku, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Churry, NikitaNikaT., jedam, Mbonita, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)