Hádam čo bude ďalej
---
hodiny ukazujú čas krátko pred zánikom
ešte jeden dva ťahy dámou
prvou?
v jahodových ústach horkosť
rámy bez obrazov
nič nevraviace cudzincovi
ostal mi dážď zavesený na šnúrke zo skorého leta
myšlienky na teba ako
manikúrové nožničky zabodnuté do srdca
spáľ ma v tomto svete šialených predstáv
zotni mi hlavu, ukrižuj ma
a ja budem predsa stále tá istá
---
Přečteno 456x
Tipy 24
Poslední tipující: J's .., padající do neznáma, al-pacino, carodejka, Juraj Hrom, Sleepwalker, jedam, fab four, hanele m., Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)