Múza
Jednu báseň tvořím zase,
než se nápad ztratí v čase.
Múza, která ke mně promluvila,
když překrásná dívka na tvář mě políbila,
nedává mi spát.
Vůni její cítím pořád v srdci,
utkvěla ve mně,
a já na ní nemůžu zapomenout,
ani nechci.
Očarovala mě svojí silou, jako bych se setkal s jedinečnou vílou.
Vílou lásky, která moje srdce rozehřála.
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Pešulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)