nedej se!
Anotace: hypotéka na lásku ...
úsměv jsi ztratil
zlomil se květ
plán se Ti zhatil
uvadl svět
ze dlaně pěst
ústa jsou němá
v očích jen děs
cit víru nemá
naděje žádná
zpátky se vracíš
minulost zrádná
budoucnost ztrácíš
podej mi pěsti
lásku Ti dám
hvězdičky štěstí
z pěstí je dlaň
vrať se mi zpátky
nesmíš to vzdát
lásce na splátky
postaviš hrad
Přečteno 333x
Tipy 26
Poslední tipující: betmen71, Indigo, Bíša, Mbonita, Jana M., NikitaNikaT., s.e.n, bejbyyyy, 5thelement, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)