Popelka..
Ani nevíš, kde jsem tady
se Tě ptám
zda-li mám
chuť figurky z čokolády?
vykousni mi nejdřív srdce
rád ho dám
Tobě z dam
zubama, ať tluče prudce
rozmázni ho na rtech rudých
jazykem
roztál jsem
srdce tep aniž by utich
zakousni se do mé hlavy
chutná Ti?
závratí
Ty jsi mou, bezhlavý zdraví
je to, co chybí mi nejvíc
odkousni
s ní i sny
vypad z nich Popelčin střevíc
zvedni ho, zkus pravou nožku
obout snad
nesoulad
vyloučen jest, z tajů roušku
poodhalil jsem lstí sladkou
rozkousni
tělo mý
ať pohádku za pohádkou
o Popelce noc co noc sní
princ Tvůj rád
napořád
- z básně ho pak nevykousni!
Přečteno 484x
Tipy 43
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, Tiki, Holis, Elza511, Indigo, PPetrushka, stmivani.na.lepsi.casy, wejwa, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)