Víš...
..............................................
.
Víš...
asi už nechápu nic
ještě včera jsem chtěla všechen svůj cit
zaklít do plamenu svíčky mezi námi
a sfouknout jej...
Tuto noc jsi mě rozehřál
a se mnou i naději,
že se přestanu bát milovat...
Přečteno 635x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, Kapka, Shnecek, Mbonita, padlý anděl, WAYWARD, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)