LEDová tříšť
Prázdné ruce,
bouře v dáli
a oči v blesky upřené
Je ticho
teplo za stmívání
a tam, na obzoru-cosi v dáli
před rachotem se zableskne
teď kapka spadla-první z nebe
kytky své lůna zamkly již
A já tu stojím, neschopna běžet
má mysl je stále u Tebe
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubino 2, blue, J.U. Ray, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)