Blízkost
Anotace: úkol při hodině češtiny- napsat básničku ve stylu Charlese Baudelaira...
Netuším, jak být ti blíž
když spaluješ mě vůní rtů
možná ani netušíš,
jak chvěju se z tvých dotyků!
Nenávidím tvoji tvář
a nemohu bez ní být
jsi pro mě čtivá jak slabikář...
jak odkrýváš, co chtěl bych skrýt!
Až čas obejme naše těla
zůstane z nás jenom prach
padlý anděl, rozněžnělá,
se mnou léháš na marách...
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)