Miluji
Anotace: ...po dlouhe době jedna báseň bez známek deprese...
Miluji okamžik,
kdy očima říkáme si vše.
Miluji chvilku,
kdy spadlou řasu
naše prsty tisknou
a každý z nás přeje si to své.
Miluji čas,
který s tebou sdílím.
Miluji vteřiny
letmých dotyků,
kradmých polibků,
i vůni co do sebe vpíjím.
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Queer
Komentáře (7)
Komentujících (7)