Pohrobková
Anotace: ...paměť umí slušně rozpalovat písek v bříšku...
Už zapomínám, jak ti září oči
když se mi něco povede dobrýho
ne, nemáš to o nic víc lehčí
od doby co jsem křikl "Tally Ho!"
a vyskočil z našeho letadla
nebo ty jsi mi někam vypadla?
Už se mi pletou jména
který jsem vám všem holky dával,
vědět to, jaká je cena
za samotu, nebyl by u mě nával
pochybných myšlenek o sobě samém
a co říct na konec? Už jen amen.
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: sophia92, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)