Anotace: kdoví..
Chce to jen cas .... ono se to "vystribri". Vic psat nebudu, je to na dlouhou debatu, ne monolog ;)
21.06.2009 22:44:00 | Nergal
sestři ty jsi tááák krásně blbá ;o) moje malá, neboj...ju?
14.06.2009 03:56:00 | Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva
...jasně--Popohnat---
13.06.2009 14:43:00 | Květka Š.
Chce to jen "chtít" a trochu popohat... a potom SNAD?
13.06.2009 14:42:00 | Květka Š.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?