Pro Květenu
Jsi krásná jako slunce zrána,
když za horou vychází.
Jsi loď plující do neznáma,
když se v bouři potácí.
Jsi krásná jako slunce v poledne,
když vysoko na obloze stojí.
Jsi loď, která když bouře ustane,
svým klidem kapitána uspokojí.
Jsi krásná jako slunce zvečera,
když za horu zapadá.
Jsi loď, která už doplula
a navždy v přístavu zůstává.
Jsi krásná jako slunce po celý den.
Jsi loď plující mým snem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)