Šelest vody jak lásky šepot
zprvu nesmělý je proud
hlas srdce, ten mlýna klepot,
přívalu uhýbá pout
povodní co nese řeka
přes balvany, přes překážky
k ústí, které marně čeká
na doteky něžné vážky
***
Jiří senior
23.06.2009 10:08:00 | j.c.
nejdřív jsem měla docela nevkusný přečtek...:D chci tvou vdovou být... ... ale je to spíš opačně... vysoce něžná :)
13.06.2009 18:51:00 | Zamilovaná do nezamilované doby