Do ráje nebo do pekla.
Anotace: Inspirováno básní Jsem nebe či peklo, takže hlavně pro labuť.
Sbírka:
Breviář bláznů.
Být dutým pouzdrem pocitů,
bloudil bych světem bez citu,
byl otrokem svých hloupých zvyků,
slaný byl od slz, plný vzlyků.
Splín tížil by mne zvečera,
svou touhu jako kačera
vlekl bych sebou na provázku,
neb Bůh dal vše jen na ukázku.
Můžeš jít trním nebo mechem,
cesta je dlouhá,šetři dechem,
před bránou ráje stojí stráž,
vstup platíš tím, co v srdci máš.
Do ráje nebo do pekla,
kam nám ta láska utekla?
Nač dělat si jen další vrásky?
...já půjdu tam, kde je víc lásky!
Přečteno 431x
Tipy 24
Poslední tipující: poustevník Jirka, carodejka, Anewue, Holis, Tacca, 5thelement, Bíša, Psavec, Květka Š., Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)