Jen jednou...
Anotace: modlitba v Slunovratu "o)
Jen jednou
se s tebou setkat
a cítit tvoji vůni
Tvůj kříž si půjčit
na svá bedra
navěky
a ten svůj tiše
v bezejmenné tůni
schovat
Ovládám skvěle
svoje převleky
Pocítit teplo
tvojí dlaně
jen jednou...
Pak platit daně
za duši neposednou
životu
tak jako dosud
Dál vléct svou samotu
Snad je to můj osud
Jsem zkrátka fatalista
Ani nemusím si věštit
Jsem si jistá
Do konce života
měla bych odkud brát
sílu všem potřebným
se odevzdat
Jen jednou pohlédnout
sáhnout si
na poklad svojí duše -
- tvoje tělo
Je výsadní mé právo
zadoufat ve větu
"Mám tě rád."
...Třeba jen jednou...
...Jednou...
...snad
Jsem optimista
Blíží se Slunovrat!
Přečteno 458x
Tipy 61
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, NikitaNikaT., Nergal, Holis, V.N.Losinský, Kars, Radek.oslov.Šafárik, Sandra_T, poustevník Jirka, ...
Komentáře (20)
Komentujících (19)