Jak...

Jak...

Anotace: Stín tot to jmeno.

Jak...

Jako kouř plní plíce
Plní mě smrt i život
Je to jak strana mince
Změnit to nemám možnost

Pokoj tak prázdný
Ty se mi tu procházíš
Ten klid je tak nudný
Jenom v mí hlavě bydlíš

Mince ukázala pravdu
Tu kterou sem čekal
V těle mám závadu
Je z toho jak sem plakal

Stín je jediné
Co je teď v pokoji
Ne stíny tvé
Zmíněné jméno mi lahodí
Autor LoveM, 14.06.2009
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí