Básník
Básníkem on se stal,
neb pro lásku žil
Básníkem on se stal,
neb touze uvěřil
Básníkem on se stal,
trochej buď jeho osudem
Neb pochopil, že:
V básních slova lásky,
žíti budou dál,
ačkoliv my už nebudem!!!
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Le ver luisant
Komentáře (0)