Rekviem za lásku
Hoří a dohořívá svíčka mé lásky,
odchází na věčnost a je jí to jedno.
Potoky slz jsem vyplakala,
jen pro ni své boty prochodila,
bolavý ach bolavý je celý můj svět.
Láska,můj nádherný Titanic,
chtěla jsem všechno,nezůstalo nic.
Hoří a dohořívá,slábne její plamen,
venku se stmívá,je čas jít spát.
Láska není všechno nebo je?
Komentáře (2)
Komentujících (2)