Vzdávám se celá
Šumí stébla trav
sklánějící se ve vánku.
Šumí moje touha
po pohlazení červánků,
ohníčků v Tvých očích,
když povídáš mi o nás dvou.
S polibkem staneš
se princem mým, já paní Tvou.
V náruči luční
spočineme bok po boku.
Nechci se bránit
již objetí Tvých útoku,
vzdávám se celá.
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Le ver luisant, slečna.závist, Psavec, labuť, Mbonita, Květka Š., enigman, Tygropes
Komentáře (2)
Komentujících (2)