Chyceni v sítě panenkářů
Anotace: utíkej před lovci krásných vlasů
"Chtějí z nás udělat panenky"
Touhle cestou půjdem,
ruce nám trní rozdírá,
krve korálky v trní,
kdopak je po nás posbírá?
Touhle cestou půjdem,
větvě nám vlasy trhají,
vlasů chomáče v listí,
na panenky je sbírají.
Touhle cestou půjdem,
kamení nohy nám sdírá,
korálky krve v kamení,
bůhví kdo je tu sbírá.
Co z nás jen udělaj, kam příjdem
slepí, špinaví, bez krásy
oba dva, spojení v TebeMne
holčičkám, na panenky, na vlasy.
Kdoví k jakému děcku příjdem.
chyceni v sítě panenkářů...
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Zasr. romantik, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)