Hlásím se taky mezi "takové blázny". A zároveň si zamlouvám pobyt ve vašem pavilovnu. Prosím, spojte mě s doc. Chocholouškem...
02.11.2005 12:54:00 | Mourek
Každej je svým způsobem občas blázen nebo nie?:) Ale já asi permanentně:)
01.11.2005 20:58:00 | makretka
dobrovolně se hlásím do skvadry krááásných bláznů .))
možná, že blázním..
možná se za tvé verše skryju..
možná že nápoj štěstí..piju
však jistě vím..
jak rád...
takhle žiju!
01.11.2005 17:12:00 | Bean
Snílek..to jo, ale blázen?..Nikdy!!!...Tak už mi ksakru povolte někdo tu svěrací kazajku, ať můžu psát!!!
01.11.2005 14:45:00 | Branwen1
Šuměnko, těším se, že jsi napsala moc pěknou básničku. Obdivuji u tebe , jako autor převážně vázaný,čistotu tvých poetických textů i myšlenky, které pokažde nesou.
01.11.2005 14:16:00 | pla-ton