Už len jedny dvere
V hĺbke duše zrodený,
skrýva kľúč posledný...
V krídlach srdca jediný,
čaká na príchod želaných dní...
Každou nocou sviečka horí,
ako nádej,smutných tónov...
Čo znamením je tejto doby,
túžbou z krásnych dojmov...
Každý s kľúčov od dverí,
čo vložil do mňa čas...
Nosíš v srdci ukrytý,
čím povstal v duši hlas...
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: Hazentla, Emira, Květka Š., labuť, ziriant, Mbonita, 6thSun
Komentáře (0)