Jak ráda...
Jak ráda se dívám na modré nebe
na kapky deště a trochu mě zebe
Jak ráda se dívám na duhu od slunce
když spojí se v blízkosti naše ruce
Jak ráda se dívám na Tvoje nahé tělo
to myšlenkám hříšným nějak se zachtělo
ovládnout i moje vláčné, hladké tělo
Tak pojď si se mnou zase hrát
ať život náš dostane ten krásný, něžný spád...
Přečteno 367x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, Emira, Kubino 2, NikitaNikaT., Psavec, WAYWARD, nejsembásník, labuť, enigman, umělec2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)